Almere meet water

Geschreven door Redactie

Iedere dinsdagmiddag van 13.30–16.00 uur kun je samen met waterexperts meedoen aan het onderzoek Almere meet water. Deze middag is tot stand gekomen ism met StrandLab Almere.


Almere doet samen met haar inwoners onderzoek naar het water in de stad. Wat zijn de beste locaties om te zwemmen, te varen of lekker in het gras langs het water te liggen? Welke stoffen, bacteriën en organismen komen er in het water voor? Wat is perfect en wat kan er beter? Ben jij een nieuwsgierige, betrokken waterliefhebber die het leuk vindt om experimenten uit te voeren? Kom dan langs op het Almeerderstrand ter hoogte van strandrestaurant Poortdok. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie vind je op www.almeremeetwater.nl. 


Almere meet water is een samenwerking tussen Gemeente Almere, Deltares, Pavèl van Houten, Wageningen Universiteit, de waterburgemeester, Waterschap Zuiderzeeland, Waterplan Almere 2017-2021 en Stad & Natuur. 

Meer informatie

Iedere dinsdagmiddag van 13.30–16.00 uur kun je samen met waterexperts meedoen aan het onderzoek Almere meet water op het Almeerderstrand.

Locatie: Stad en Natuur

Wanneer: 16-07-2019 
Van 13:30 tot 16:00 uur

Onze Ambassadeurs