Help Sportstudio Buiten aan een eigen AED!

Geschreven door Redactie

Bij Sportstudio Buiten zou eigenlijk een AED moeten hangen, omdat bij deze sportschool een diversiteit aan klanten komen sporten. Denk hierbij aan klanten die uit gerevalideerd zijn bij het ziekenhuis, zij worden na het revalideren kundig begeleid door de instructeurs.

Maar ook klanten die een hersen- of hartinfarct hebben gehad en/of andere fysieke klachten. Ook worden er Parkinson Bokstrainingen gehouden voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. Het is altijd mogelijk dat er bij één van deze leden het ondenkbare gebeurt en dat je de AED nodig hebt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om alle leden van Sportstudio Buiten goed te kunnen helpen, want iedereen weet… een ongeluk zit in een klein hoekje!

Door een kleine bijdrage kunnen we dit samen voor elkaar krijgen! Help jij Sportstudio Buiten aan een eigen AED?

Waarom een AED?

  • Reanimatie met een AED binnen 6 minuten verhoogt de overlevingskans tot 75%;
  • Door gezamenlijk een AED te kopen zorgen we met zijn alleen voor een veilige omgeving;
  • Hartstilstanden gebeuren altijd onverwacht, ook al lijk je kerngezond.
Samen levens redden. Dat wil jij toch ook?

Kom ook in actie!

Overal in Nederland worden steeds meer AED's geplaatst. Sponsoreenaed.nl is trots om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Verspreid door het land zijn al meer dan 100 AED's geleverd na een succesvolle inzamelingsactie.

Ondanks de stijging in het aantal AED's is er nog een erg lange weg te gaan om het AED-netwerk sluitend te krijgen. Ons streven is dat iedereen binnen 6 minuten toegang heeft tot een AED, waar dan ook in Nederland. 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.