Het Beauty & Lifestyle Magazine staat weer online!

Geschreven door Redactie

Het Beauty&Lifestyle Magazine 036 staat weer online met een gloednieuwe augustus editie! Ook deze maand staat OnsAlmere vol trots in het magazine!

Het Beauty&Lifestyle Magazine is een stadsmagazine wat elke maand online uit komt én 4 keer per jaar óók in hard copy print. Een handig magazine om mee te nemen en altijd gratis. Onze magazines staan vol met leuke redactie, met maandthema’s, (lokale/regionale en soms ook landelijke) ondernemers die hun bedrijf op een unieke manier presenteren. Het staat boordevol met tips, beauty en mode, recepten, interviews, columns, interieur, horoscoop, win-acties en nog veel meer. 

Augustus staat natuurlijk in het teken van de zon, de zee en verre reizen. Deze maand staat het dan ook volop in het teken van de zon, de vakantie en heerlijk kunnen relaxen! Mede door de diverse columns kun je het online magazine heerlijk lezen in de zon of als het regent lekker binnen op de bank met een zelfgemaakte smoothie.

Om het magazine te lezen kun je hier klikken.