Almeerder gewond bij steekincident

Geschreven door Redactie

Een 22-jarige Almeerder is zaterdagochtend vroeg betrokken geweest bij een steekincident in Almere Stad.


Om 4.45 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een gewonde man in een bushokje op het Busplein in Almere Stad zat. De 22-jarige Almeerder bleek inderdaad meerdere steekwonden te hebben. De man was nog aanspreekbaar maar moest wel naar het ziekenhuis worden afgevoerd. 

De politie zag op beelden van camera's rondom het Busplein dat er meerdere personen bij het steekincident betrokken waren. Op basis van de beelden wist de politie een 29-jarige man uit Almere aan te houden. Wat zijn aandeel in het incident is geweest, wordt nog door de politie onderzocht. 

De politie roept getuigen op zich te melden.

Onze Ambassadeurs