Hulp nodig bij je belastingaangifte?

Geschreven door Redactie

Mensen die uitstel hebben aangevraagd voor het indienen van de belastingaangifte, moeten deze indienen voor 1 september 2019.

Voor iedereen die hulp nodig heeft bij het invullen van de aangifte of er vragen over heeft, is er een extra Inloopspreekuur Belastingaangifte in bibliotheek Stad (de nieuwe kamer, 2e etage) op donderdag 29 augustus van 17.00 – 19.00 uur.

Deskundige vrijwilligers van Het Gilde (VMCA) beantwoorden vragen en kunnen helpen bij het invullen van de belastingaangifte. De toegang is gratis, ook als je geen lid bent van de nieuwe bibliotheek.


Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst 

De samenwerking tussen de Belastingdienst en Koninklijke Bibliotheek (KB) bestaat sinds 2016. Bijna alle bibliotheken in Nederland bieden dankzij die samenwerking gratis digivaardigheidscursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Bovendien organiseren zij - in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties - hulp bij het invullen van de online belastingaangifte, bijvoorbeeld via belastingspreekuren. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in bibliotheken mogelijk.

Meer informatie


Inloopspreekuur Belastingaangifte 
Donderdag 29 augustus, 17.00 – 19.00 uur 
Bibliotheek Stad, de nieuwe kamer, 2e etage 
Toegang: gratis 

Onze Ambassadeurs