ZWS Incasso weer onderdeel van businessclub ‘pionier’ Almere City FC

Geschreven door Redactie

ZWS Incasso uit Almere is ook dit seizoen businessclublid van Almere City FC. Dennis Plas heeft een verlenging getekend voor één seizoen, nadat hij zich eerst met het bedrijf aan het einde van seizoen 2018-2019 bij de club aansloot.


ZWS Incasso is een incassobureau in Almere. Beperken en voorkomen is het devies. ZWS Incasso houdt de cashflow van uw onderneming op het gewenste peil, door als verlengstuk van uw organisatie te helpen bij het innen van facturen op een heldere en eerlijke manier. 


Plas: ,,ZWS en Almere zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al ruim 10 jaar zijn wij als ondernemers actief in deze stad, waar we tevens zijn geboren en getogen. Ook Almere City is onlosmakelijk met Almere verbonden. Als ware pioniers zijn zij hier inmiddels niet meer weg te denken. Het kan dan ook niet anders, dat wij onderdeel zijn van deze mooi club.” 


Naast ondernemer is Plas ook bedenker en medeorganisator van de MAIN Energie Business Challenge, een jaarlijks terugkerend evenement dat geld probeert in te zamelen voor het goede doel.