Unwrapped inbrengdag: Kunst & KAF

Geschreven door Redactie

Unwrapped onthult het verhaal van prachtige kunstwerken die zijn doorgegeven, in kratten en dozen zijn gestopt, lang verborgen zijn geweest en soms zelfs bijna vergeten zijn. Een verhaal van objecten vol leven, omwikkeld met bubbeltjesplastic, ingesnoerd met duct tape en in het donker achtergelaten. Duik in je eigen collectie en (her)ontdek samen met ons je eigen schatten!

In samenwerking met Venduhuis De Eland organiseren wij de grote UNWRAPPED inbrengdag. Heb je schilderijen, aquarellen, curiosa, zilver, juwelen of iets anders van waarde liggen, kom dan op woensdag 14 augustus naar KAF en ontdek uw eigen schatten. Tussen 11.00 en 14.00 uur zullen de experts van Venduhuis De Eland samen met jou de schatten uitpakken en al je vragen beantwoorden: over conditie, geschiedenis, waarde & meer. 

Masterclass Kinderveiling (8 t/m 12 jaar) 

Aansluitend aan de inbrengdag, nodigen we kinderen tussen 8 en 13 jaar oud voor een exclusieve Masterclass veilen, gegeven door een veilingexpert van Venduhuis De Eland. Lees meer.

De toegang is gratis. We vragen je wel om je aan te melden door je tickets te reserveren. Je ontvangt dan een E-ticket welke je toegang geeft tot de Inbrengdag.