Haal de leukste nieuwe schoolspullen gewoon in Almere!

Geschreven door Redactie

Voor je het weet beginnen de scholen weer. Vanaf september zitten veel studenten weer in de startblokken. Je hebt dus nog maar enkele weken om je schoolspullen op tijd binnen te hebben. Ben jij er al klaar voor?

In Almere zijn er verschillende winkels waar jij nog je laatste notitieblokken, balpennen, Stabilo stiften en potloden kan halen. Wij hebben een aantal winkels, waar jij je schoolspullen kunt kopen, voor je op een rijtje gezet. 

Winkels in Almere

HEMA

Het assortiment van HEMA is verrassend en niet prijzig! Van panter prints tot slangenmotieven, HEMA heeft het allemaal! Sla nog snel je slag voor de coolste schriften en grappige stickers. Mis je nog wat kaftpapier? Je complete schoolcollectie kun je bij de winkels van HEMA inslaan. In Almere zit er een HEMA in Almere Buiten én in Almere Stad.

Action

Wil je de aller laagste prijs garantie? Ga dan naar Action! Het assortiment van Action heeft een ruimte keuze aan schoolspullen en heeft elke week een vernieuwde collectie. Wil jij net even wat anders zijn dan de rest? Ga dan om de week langs om je schoolspullen collectie aan te vullen. Zo weet je zeker dat jouw spullen totaal anders zijn dan de rest! In Almere zitten er meerdere Actions, zo vind je er één in Almere Buiten en twee in Almere Stad. Tegenwoordig heeft ook Almere Haven een Action.

Blokker

Ook Blokker heeft tegenwoordig een ruim assortiment aan schoolspullen! Wedden dat jij hier nog niet aan had gedacht? Van leuke Jungle prints tot kreeften op je schrift. Je vind het zo bij Blokker! De kans is groot dat je met meer thuis komt dan op je lijstje staat…
Er zitten in heel Almere vier Blokkers. Sla je slag bij het filiaal in Almere Muziekwijk, Almere Stad, Almere Buiten of in Almere Haven.

Stumpel

Boekhandel Stumpel heeft een ruime collectie aan schoolspullen. Leef je uit tussen de schooltassen, de Doppers, schoolagenda's en schrijftwaren. En vergeet vooral niet om je favoriete boek aan te schaffen, voor na je huiswerk uren. De Stumpel zit alleen in Almere Stad.

De supermarkt bij jou in de buurt!

Hop ook eens langs bij jouw supermarkt in de buurt. Wie weet vind je daar nog leuke post-its, schrijfwaren of je favoriete magazine boordevol school survival tips.