Willem Miermans redacteur bij Ons Almere!

Geschreven door Redactie

Willem Miermans is als redacteur toegetreden tot de huis-aan-huis krant Ons Almere die vanaf september maandelijks bij de Almeerders in de brievenbus valt.


Richard Verduyn Lunel, één van de oprichters van Ons Almere: "Wij zijn enorm verheugd dat wij Willem mogen toevoegen aan ons team met fantastische redacteuren. Willem heeft een schat aan ervaring en zal met zijn uitgesproken mening garant staan voor mooie, diepgaande, interviews met daarbij een kritische noot. In de opstart- en oriëntatiefase van de krant heeft Willem ons regelmatig met advies bijgestaan, waarbij het moment nu is aangebroken om een groot deel van de adviezen in de praktijk te brengen.".


Willem Miermans: "Mooi dat er een krant komt in Almere waarin ruimte wordt gemaakt voor meer diepgang, en waarbij ook de bevolking wordt betrokken. Mijn redacteurschap ga ik voornamelijk invulling geven middels het afnemen van paginagrote interviews met Almeerders, met in het bijzonder ondernemers. De eerste, die in de september editie verschijnt, heb ik reeds afgenomen. Erg leuk. Met Richard Verduyn Lunel van Ons Almere en Max Joling van Almere Nieuws heb ik overlegd of ik de functie van columnist bij Almere Nieuws en het redacteurschap bij Ons Almere wel zou kunnen combineren. Beiden vinden dat geen probleem. Bij Almere Nieuws zal ik met een scherpe pen Almeerse ontwikkelingen vanuit mijn beleving beschrijven, bij Ons Almere staat de geïnterviewde persoon centraal.".  

Mijn redacteurschap ga ik voornamelijk invulling geven middels het afnemen van paginagrote interviews met Almeerders, met in het bijzonder ondernemers. 

Willem Miermans vindt dat zijn de media werkzaamheden te combineren zijn met zijn andere bedrijfsactiviteiten.

Willem: ‘Enkele jaren geleden heb ik mezelf beloofd alleen nog maar leuke dingen te doen. De DinerClub Nederland, SportLounge Almere, Miermans Sportreizen en Miermans SA&D sluiten niet alleen wat dat betreft uitstekend aan op de huidige en toekomstige media werkzaamheden, het versterkt elkaar zelfs.’


Onze Ambassadeurs