Kom morgen naar de Kaas- & bierproeverij in Almere Haven!

Geschreven door Redactie

Sluit je ogen en proef de heerlijke smaak van ambachtelijke kazen.

Met het zonnetje op je gezicht en een koud Almeers biertje in je hand wordt het smullen tijdens de Kaas & Bierproeverij bij de Kaasmakerij.

Over de Kaasmakerij

De best gesorteerde kaasspeciaalzaak in Flevoland, bekend om het uitgebreide assortiment binnen- en buitenlandse kaassoorten.

In 25 jaar tijd groeide zijn ‘gewone’ kaaswinkel uit tot een kaasspecialiteitenzaak van formaat. Al die jaren is zijn winkel zijn lust en zijn leven. Eerst in winkelcentrum 'Het Circus' in Almere Stad en nu toch alweer zo’n 10 jaar in Almere Haven. “Onze klanten zijn loyaal en we zijn hartstikke trots dat we er nog steeds zijn. En ja, dat is me wel een feestje waard”, vertelt Ardaan de Groot van De Kaasmakerij. “Samen met onze klanten uiteraard.” 

Ambachtelijke zaak

Zijn klanten komen al jaren bij hem in de winkel. Er komen nu zelfs kinderen van oudere klanten met hun eigen kinderen. En behalve dat de zaak een vaste klantenkring kent, levert de Kaasmakerij aan veel horecagelegenheden in Almere. “De kans is heel groot dat je wel eens een stukje kaas van me hebt gegeten wanneer je lekker op terras zat of in een restaurant ging eten”, mijmert Ardaan. “En wat betreft Almere Haven, die stap is de beste ooit geweest. In dit dorpse deel van Almere past een ambachtelijke zaak als de mijne. En wat de toekomst betreft; mijn dochter Deirdre is mijn enthousiaste ondersteuning die de liefde voor kaas heeft meegekregen. Samen met het overige personeel proberen we een goed adres te blijven, waar onze klanten kaas met een hoge kwaliteit kunnen kopen en waar we ook nog eens alle informatie kunnen geven over die kaas. We zijn een ambachtelijke vershandel, onze producten zijn puur en echt. We gaan voor nog vele jaren erbij.”

Meer informatie

Wanneer: 22 augustus
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur
Waar: Marktstraat 9