Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken in het kleuterbios!

Geschreven door Redactie

Op 1 september 2019 draait Thomas de Stoomlocomotief met een gloednieuwe film in de kleuterbios van Kinepolis Almere! 

Ga mee op avontuur naar Italië met Thomas de Stoomlocomotief. Het is de perfecte eerste filmbeleving voor de allerkleinste filmfans!


Het verhaal

De welbekende stoomlocomotief Thomas de trein heeft al veel gereisd. Toch gaat hij nu voor het eerst naar Italië! Het is een geweldige reis, waar hij de aardige en slimme Gina ontmoet. Zij is een expert op het gebied van Italiaans. 

Thomas vind zich elke dag een stuk wijzer worden, omdat hij meer van de wereld te zien krijgt. Hij probeert aan Gina te bewijzen dat hij de wereld makkelijk zelf aan kan en haar hulp niet nodig heeft. Toch brengt Gina hem van stuk. Want waarom staat de toren dan zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En wat heb nog nieuwsgieriger maakt is het verhaal van de Verdwaalde Locomotief! 

Als Thomas  door zijn overmoedigheid verdwaalt in een hele oude mijn in Italië, komt hij er al snel genoeg achter dat het leren van nieuwe dingen net zoveel tijd kost als het maken van nieuwe vrienden. Kijk jij mee naar het nieuwe avontuurlijke verhaal van Thomas en zijn vrienden? Kom dan naar de kleuterbios bij Kinepolis op 1 september! 

Filminformatie


Datum: 1 september 2019 
Tijd: start inloop: 10:00, start film: 10:30

Onze Ambassadeurs