De Aardbei in Almere bestaat één jaar

Geschreven door Redactie

De Aardbei in Almere bestaat één jaar! 31 augustus 2018 zijn de 82 studio’s en appartementen van De Aardbei opgeleverd. 

De Aardbei is een bijzondere plek! Socius heeft voor Almere het WOOW concept ontwikkeld; dit staat voor Wonen, Ontmoeten, Ontspannen en Werken. Naast de appartementen en studio’s worden er straks bij De Aardbei namelijk ook een horecagelegenheid, werkplekken voor ondernemers, en zelfs een collegezaal gerealiseerd! 

WOOW

Voor De Aardbei heeft Socius het concept WOOW ontwikkeld. Deze afkorting staat voor Wonen, Ontmoeten, Ontspannen en Werken. De Woonfunctie combineert ondersteunende en aanvullende functies waar de omgeving behoefte aan heeft. In de Aardbei zit  Wonen, Ontmoeten Ontspannen en Werken onder één dak!

Voor wie zijn deze woningen?

Wonen bij De Aardbei is voor enthousiaste studenten & starters die op zoek zijn naar een eigen plek in een levendige wooncommunity. Een deel van de woningen van De Aardbei is voor bewoning door buitenlandse studenten, en in enkele woningen zijn kwetsbare jongeren gehuisvest. Door het samen wonen en leven kunnen bewoners werken aan gezellige community waarin ieders eigen inbreng voorop staat!

Onze Ambassadeurs