Almeerse Hockey Club geeft les tijdens lerarenstaking

Geschreven door Redactie

Veel leerlingen kunnen woensdag niet naar school vanwege de lerarenstaking. Daar heeft de Almeerse Hockey Club wat op bedacht: kinderen kregen een dagje les.


Ongeveer 20 kinderen waren aanwezig voor de speciale training. Ze kregen les van spelers van het eerste team van de Almeerse. 


Een overgrote meerderheid van de Flevolandse leerkrachten doet mee aan de landelijke onderwijsstaking. De meeste basisscholen in Flevoland zijn dicht. Op het Stadhuisplein in Lelystad demonstreerden zo'n 200 leraren. 


Bij het Topsportcentrum in Almere Poort is ook een demonstratie gehouden. Ook daar kwamen veel leraren op af. In Noordoostpolder was er een manifestatie waar in totaal 100 kinderen, ouders en leerkracht op afkwamen.

Onze Ambassadeurs