Greatly Blessed komt naar Almere - Unieke muziekbelevenis

Geschreven door De Wegwijzer Almere

Op zaterdag 14 september 2019 om 19.30 uur staat in Almere een fantastisch concert gepland. De mannen van Greatly Blessed zullen dan optreden in het Missie Centrum De Wegwijzer. De toegang is gratis.

Greatly Blessed is het enige Southern Gospel men’s choir in Europa, en trekt Nederland – maar ook omliggende landen - door om mensen te laten genieten en ook warm te maken voor deze muziek. Onbekend maakt onbemind, maar wie eenmaal kennis heeft gemaakt met deze gevarieerde muziekstroming zal hiervan gaan houden! Deze muziekstijl is geënt op vierstemmigheid en harmonie.

Over Southern Gospel

Southern Gospel is in Amerika groot geworden door Bill Gaither, die veel muziek hiervoor heeft geschreven en nog steeds optreedt met de Gaither Vocal Band. Sommige liederen zijn in Nederland in de Opwekkingsbundel terechtgekomen, maar ook zijn er een aantal van deze gospelsongs door Elvis Presley uitgebracht, onder andere het prachtige “He touched me”.

Greatly Blessed wil het in een avondvullend programma allemaal ten gehore brengen. Deze mannenformatie bestaat – naast een behoorlijk orkest – uit 12 geselecteerde zangers uit heel Nederland. Een aantal leden van koor en band komen uit de buurt van Almere en omstreken. Voor hén is het helemaal bijzonder om in hun eigen regio een optreden te mogen verzorgen!

Deze groep enthousiaste en bevlogen mannen is onder de naam Men4Christ in 2012 bij elkaar gebracht, elk met hun eigen getuigenis en verbinding met de muziek. Als het gezelschap echter samen zingt, gebeurt er iets bijzonders.

De afgelopen jaren werd al opgetreden met de Amerikaanse Southern Gospelartiesten Marshal Hall, Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound. Ook hebben zij David Phelps begeleid met een projectkoor tijdens een optreden in Schiphol-Rijk.

Meer informatie

Greatly Blessed ziet ernaar uit om in Almere op te treden, en hopen op een mooie avond, samen met u. Wij zien u graag op 14 september 2019.

Adres: De Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ Almere
De toegang is gratis, kaarten zijn kosteloos te reserveren via www.TrueTickets.nl.
Meer informatie kunt u vinden op onze site:

www.GreatlyBlessed.nl

 en Facebook-pagina:https://www.facebook.com/GreatlyBlessed.nl/

Onze Ambassadeurs