Charly Luske: Story of Robbie Williams

“The naked truth and bloody great music!”

Charly Luske toerde twee jaar lang met groot succes langs de theaterzalen met een eerbetoon aan George Michael. Aankomend seizoen houdt hij een eerbetoon aan Robbie Williams. Charly ziet hem als één van de grootste entertainers van de jaren ’90 en ’00. Luske laat samen met zij n band de ups en downs, leuke momenten en intieme geheimen zien van de zanger.

Maar Charly Luske laat ook prachtige versies horen van de nummers van Williams. Nummers als ‘Feel, ‘Come Undone’, ‘Let Me Entertain You’ en natuurlijk mag ‘Angels’ niet ontbreken. Het wordt een leuke en mooie imitatieshow die je zeker moet zien. Zoals Robbie Williams zelf altijd zegt: “The naked truth and bloody great music!”. De voorstelling is op 25 september om 20:15 uur in de Kunstlinie. Ga voor kaarten naar de website: www.kunstlinie.nl/programma/charly-luske/