Restaurant omgetoverd tot All you can eetcafé

Geschreven door Redactie

Nieuw concept Par Hasard Almere Stad sluit aan bij lokale markt. 


Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past zijn concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard!  

Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de trend van toegankelijke horeca voor iedereen. Uiteraard blijven onder andere de overheerlijke, prijswinnende frites van Par Hasard op het menu staan. Het nieuwe All you can eetcafé opent de laatste week van augustus haar deuren.

Het nieuwe All you can eetcafé by Par Hasard is het enige restaurant in zijn soort op het Belfortplein. Naast all you can eat, is het namelijk ook een all you can drink café. Dat betekent onbeperkt eten en drinken voor een vaste, lage prijs. De bourgondische en gezellige sfeer van Par Hasard blijft behouden, maar de nieuwe formule biedt kleinere porties van een veel uitgebreider menu en maakt zo het restaurant toegankelijk voor een breder publiek.

De befaamde huisgemaakte frites van Par Hasard zijn al drie keer door de AD Friettest uitgeroepen tot ‘beste friet van Amsterdam’

Binnen een tijdsbestek van twee uur kun je kiezen uit zo’n veertig verschillende hapjes en onbeperkt drankjes bestellen met het unieke all you can drink-menu. Voedselverspilling? No way! Als je een bestelling niet opeet, wordt het gerecht in rekening gebracht. En mocht je nou jarig zijn? Par Hasard trakteert je op jouw verjaardag.



Onze Ambassadeurs