Almeerse begint jong en divers aan vierde seizoen Hoofdklasse

Geschreven door Redactie

De mannen van de Almeerse Hockey Club starten het vierde seizoen in de Hoofdklasse met een jonge en diverse spelersgroep.

Ervaren basiskrachten Terrance Pieters en Jonas de Geus vertrokken afgelopen zomer naar Kampong. Daarvoor in de plaats kwamen jonge en internationale aanwinsten. Doelman Flip Wijsman kwam van Bloemendaal, terwijl ook Engels jeugdinternational Tom Crowson en de Argentijn Ignacio Salas naar Almere kwamen. 

"De groep is wat gelijkwaardiger geworden", zegt coach Pasha Gademan. "We hebben met Pieters en De Geus twee toppers verloren, maar aan de onderkant hebben we weer extra kwaliteit bijgekregen. Bovendien is Daan Bonhof vanuit de jeugd doorgestroomd." 

Volgende week start de Almeerse met een nieuw seizoen in de Hoofdklasse. Het speelt dan een uitwedstrijd tegen Den Bosch. 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.