Jong Almere City verliest ook van Kozakken Boys

Geschreven door Redactie

De voetballers van Jong Almere City hebben zaterdag voor de 18e keer verloren in de Tweede Divisie. In Werkendam waren de Kozakken Boys met 3-1 te sterk voor de Almeerders

Oud Almere City speler Jeffrey Rijsdijk scoorde in de 38e minuut de 1-0 voor Kozakken Boys. In de 52e minuut scoorde El AZzzouti met een intikkertje de 2-0 voor de gasten uit Werkendam. Door een fout in de verdediging kon van Rijsdijk een kwartier na rust de 3-0 laten aantekenen.

Tien minuten voor tijd redde Adrian Ramadani de eer voor de Almeerders waarna doelman Grim van Jong Almere City nog een strafschop wist te stoppen. Door deze nederlaag lijkt degradatie nu onontkoombaar voor de Almeerders.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.