Heb jij de nieuwe maandelijkse huis-aan-huiskrant ontvangen? Zo niet, laat je even je postcode achter?

Geschreven door Redactie

30 augustus is het grootste deel van onze maandelijkse huis-aan-huiskrant in de Almeerse brievenbussen (zonder NEE-NEE sticker) bezorgd! Vanwege de opstartfase zijn er in de afgelopen week ook nog steeds dagelijks kranten bezorgd, wat zou betekenen dat iedereen inmiddels de krant moet hebben ontvangen. 

Maar wanneer er 90.000 kranten rond gaan worden er ongetwijfeld ook brievenbussen gemist! Dat willen we natuurlijk graag weten! Wanneer je de krant onverhoopt niet hebt ontvangen dan willen we graag je postcode (cijfers en letters) ontvangen zodat we de verspreiders kunnen vragen om de krant alsnog na te bezorgen!

Wanneer je wel een NEE-NEE sticker hebt dan kun je de krant ook online lezen via: https://onsalmere.nl/kranten.

Onze krant nog niet ontvangen?