Gratis kennismakingsbehandeling met de laser voor huidlifting

Geschreven door Faces Beautyinstituut

Bij Faces Beautyinstituut kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, wimperextensions, elektrisch ontharen en heerlijke massages. 

In de schoonheidssalon geven ze diverse gezichtsbehandeling, van teenage treatments tot liftende, anti-age treatmens. Met de behandelingen maken ze je huid schoner, rustiger, steviger en gladder! De laser voor huidlifting is wel de topper in versteviging van je huid, en het resultaat is direct zichtbaar! De laser vindt je in alle Pascaud lift treatments en in onze beauty-abonnementen.

Over Faces Beautyinstituut  

Linda Besselink, eigenaresse en schoonheidsspecialiste, is zelf een drukbezette moeder van 2 jongens van 5 en 8 jaar. Linda weet maar al te goed hoe hectisch het dagelijks bestaan kan zijn en hoe belangrijk het is om af en toe een verwenmomentje voor jezelf in te lassen. Even opladen, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt. “Als cliënten tevreden na een behandeling zeggen: ‘Heerlijk, ik heb even nergens aan gedacht’ of ‘Wow, ik zie er wel 10 jaar jonger uit door die laser‘, is het grootste compliment wat ik kan krijgen”, lacht Linda. “Dat geeft pas echt voldoening.” Zelf zoekt ze ontspanning in fitness bij Club Pellikaan.

Faces Beautyinstituut is 10 jaar gevestigd in Almere inpandig Club Pellikaan/Jumping Jack. Ze bieden diverse gezichtsbehandelingen, van teenage treatments tot natuurlijke huidverjonging. 

Kennismakingsactie

Er loopt een unieke kennismakingsactie t/m 30 september. Wil jij een gratis kennismakingsgesprek? Kom dan nog snel naar de Faces Beautyinstituut. Tot snel in de salon van Faces Beautyinstituut!

Onze Ambassadeurs