Stare down 'boxing influencers' ging er heftig aan toe

Geschreven door Redactie

In de middag van 26 september was de stare down van 'boxing influencers'. Dit was ter voorbereiding op het box evenement dat op 26 oktober plaats zal vinden.

Dit was het eerste moment dat de deelnemers elkaar zagen, en door elkaar lang aan te kijken de spanning van de wedstrijd te voelen. 

Fernando Halmen, radio dj van FunX, en de oprichter van boxing influencers, Melvin Manhoef, regelde de stare down zodat alles goed zou verlopen. Er zullen 6 duels te zien zijn volgende maand, waarvan een paar beloven er heftig aan toe te gaan.  

De eerste paar stare downs gingen er normaal aan toe, alleen tussen Jay70 (bekend van instagram) en Luca (bekend van YouTube en tv) liepen de spanningen hoog op toen er wat geduwd en getrokken werd.

Niet alleen de stare down van Jay en Luca wordt onthouden, ook die tussen Jaimy en Sidney. Sidney kwam ineens met een andere kleur haar het podium op en vlak voordat het staren begon trok hij ook nog zijn T-shirt uit. 

De heftigste confrontatie was die van Harrie en Danicio. Tijdens de stare kwamen zij steeds dichterbij elkaar, waarna Danicio Harrie een kopstoot gaf gevolgd met een stoot van Harrie zelf. Na dit incident kwam het vak van Harrie het podium opgerend, en dit viel niet goed bij Melvin Manhoef. ''Hier in mijn huis gebeurd deze shit niet'', riep hij. Na deze uitval verliep alles weer normaal en was de rust weer weder gekeerd. 


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.