Jong Almere City verliest van Excelsior'31

Geschreven door Paula Blesing

Jong Almere City heeft de thuiswedstrijd tegen Excelsior'31 met 2-4 verloren. Al in de 4e minuut werd het 1-0 voor Jong Almere City door Faris Hammouti. Excelsior'31 was inmiddels wakker geschrokken want door doelpunten van Maat en Diks was het een kwartiertje later 1-2 voor de gasten uit Rijssen. Met die stand gingen beide ploegen ook de rust in.

Tien minuten na de rust benutte Ezafzafi van Excelsior'31 een strafschop die door de scheidsrechter gegeven werd omdat Stijn Keller hands zou hebben gemaakt. Een eigen doelpunt van Sam Krant zorgde even later voor de 1-4 voor de gasten. 

Tien minuten voor tijd kopte Nicky van Hilten de 2-4 eindstand binnen voor de Almeerders. Door deze nederlaag zakken de Almeerders naar de middenmoot in de derde divisie.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.