LET OP: verkeerde datum bij artikel in de krant van Ons Almere geplaatst

Geschreven door Redactie

Op bladzijde 21, in het Almere Hout&Nobelhorst katern, staat een artikel over 'de Nacht van de Nacht'. Bij dit prachtige sprookjesachtige evenement staat de datum zaterdag 24 oktober. Vanzelfsprekend moet dit natuurlijk zaterdag 26 oktober 2019 zijn. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor kan ontstaan! 

Het is geen Sneeuwwitje maar springende sterren, lichtgevende robots en buitenaardse rituelen waar je je door kunt laten verrassen tijdens deze theatrale route door het bos op de Kemphaan.

Speciaal voor deze editie hebben tien professionals uit Almere een act gemaakt geïnspireerd op het thema. Laat je meenemen door muzikant Daniël van der Zee, spoken word-artiest Joey Touwslager, theatermakers Marieke Heerema en Linda Bosch. Theatercollectief Generation Z, kunstenaar Erik Fakkeldij en publieks-bespeler Niels van der Schaaff. 

Kaartverkoop is inmiddels al gestart. Koop je kaartje online bij Stad & Natuur, dan volgt ook nadere informatie. De Nacht van de Nacht is altijd uitverkocht, dus wees er snel bij. Ter plekke is er geen kaartverkoop mogelijk.

Naast Nacht van de Nacht zijn er nog veel andere dingen die er de avond van 26 oktober gedaan kunnen worden.

De Stichting Sterrenwacht Almere is weer aanwezig om naar de sterren te kijken en ook Almere Jungle doet dit jaar weer mee met Jungle by night.

Bij Fun Forest kun je op reservering nachtklimmen. Je beleeft het donkere bos dan van bovenaf!

Restaurant Dubbel-Op is de hele avond open met het Waterkasteel. Het Binnenhof is sfeervol verlicht en de vuurkorven branden. 

Foto credits: Edgar Dumas van EdFotografie.

Onze Ambassadeurs