Geen saaie sjaal, maar een kunstwerkje om de nek

Geschreven door Redactie

Het bedrijf Knitwear Lab uit Almere brengt nieuwe sjaals op de markt die zijn ontworpen door drie kunstenaars. Donderdag wordt de nieuwe collectie van Almeerder Thijs Verhaar gepresenteerd in Amsterdam.

Verhaar maakt kleding door middel van industrieel breien. Volgens de designer is Knitwear Lab één van de weinige bedrijven in de Westerse Wereld waar dit nog gebeurt. 

Het breibedrijf begon klein bij de Almeerder thuis en is inmiddels flink gegroeid. Verhaar heeft inmiddels zes mensen in dienst en zijn kleding wordt over de hele wereld verkocht. Sjaals van Knitwear Lab zijn verkrijgbaar vanaf 99 euro.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.