Eerste editie FINNtage ging afgelopen zaterdag van start!

Geschreven door Redactie

Zaterdagavond organiseerde Hotel-Restaurant FINN een uniek spektakel! Bezoekers van het evenement genoten van een heerlijk vijfgangendiner, bijzondere drankjes, dans, livemuziek en entertainment! 

De avond werd goed ontvangen onder de gasten en de sfeer zat er goed in. De bediening deed hun uiterste best om er een memorabele avond van te maken en dat is zeker gelukt! 

FINNtage

Bij aankomst werden alle gasten ontvangen met een heerlijk glaasje champagne en een amuse. Bij de rode loper was er ruimte voor een mooi foto bij de fotowand. FINN had een leuke verassing tijdens het champagnemoment. In alle glazen zat namelijk een prachtig diamantje aan de onderkant van het glas. In één van die glazen zat een echt diamantje. In welk glas een echte diamant zat, werd aan het einde van de avond bekend gemaakt.

FINN serveerde voor alle gasten een culinair vijf gangen diner met livemuziek van Clayton Peroti en entertainment van Theo. Voor de Whiskyliefhebbers was een speciale whiskybar ingericht en voor de Gin-tonic liefhebbers een Gin-Tonic bar. Het diner dansant werd feestelijk afgesloten met een afterparty. Bij het verlaten van het evenement kregen gasten een goodiebag mee met mooie cadeautjes van sponsoren en partners van het evenement. 

Hieronder een greep van een aantal foto's van het eten tijdens FINNtage. 


Tevens was er een grote winactie die de gehele avond liep. Één van de gasten won een Chefs-table voor 4 personen ter waarde van €250. 

Clayton Peroti

Clayton Peroti zorgde tijdens FINNtage voor uniek livemuziek. Clayton heeft eerder mee gewerkt aan diverse dinnershows. Zijn muzikale carrière leidde hem naar de grote podia in binnen- en buitenland. Ook heeft hij mooie rollen vertolkt in Internationale musicals als de Lion King, Notre Dame de Paris, Dreamgirls en Tarzan. Voor de laatste musical ontving hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke bijrol in een grote productie. 


Sponsoren en partners

Na afloop van het evenement ontving iedere gast een goed gevulde goodiebag mede mogelijk gemaakt door Siempre Almere Official, Chocolaterie Smikky, Taco Y Mas, Rosita's, Star Beauty Studio, Moreira Healing en Rock 'N Gold. 

De eerste editie van FINNtage was een groot succes. De volgende editie belooft net zo bijzonder te verlopen als afgelopen zaterdag. Wil jij op de hoogte blijven van FINNtage? Houd de Facebookpagina van FINN in de gaten!

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.