Poes Hillie na bijna drie jaar herenigd met gezin

Geschreven door Redactie

De vlag is uit bij de Almeerse familie van baasje Lin. Na bijna drie jaar is poes Hillie weer teruggevonden. En al die tijd zat ze niet al te ver uit de buurt.

De Dierenambulance Midden Nederland werd zondagavond gebeld door een vrouw in de Faunabuurt. Ze had een kat in huis gehaald die al een week in haar tuin zat. Medewerkers van de Dierenambulance gingen kijken en konden de ID-chip uitlezen. Daarmee werd duidelijk dat het om de vermiste Hillie ging. 

Diezelfde avond kon de poes weer worden herenigd met haar gezin. "De kids zijn door het dolle dat hun maatje weer thuis is", meldt een gelukkige Lin. Ook de medewerkers van de Dierenambulance zijn blij. "Zoveel liefde en geluk in een avond, wat een mooi werk hebben wij toch!!!", schrijven ze op Facebook.

Onze krant nog niet ontvangen?