Café het Steegje organiseert een darttoernooi

Geschreven door Redactie

Zondag 20 oktober houdt Café het Steegje het ‘Open steegje single toernooi’. 

Café het Steegje is een café, kroeg én een restaurant in Almere Buiten, gevestigd op het Baltimoreplein. Je kan hier terecht voor een hapje en een drankje en er is regelmatig een feestje aan de gang.  

Op 20 oktober houden ze een darttoernooi, genaamd ‘Open steegje single toernooi’. De inschrijving hiervoor kost 10,- euro, inclusief eten. Inschrijven kan tot en met 20 oktober 12:30 uur. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur en worden als 501 single gespeeld.  

Er is een gegarandeerde prijzenpot aanwezig van 600,- euro en zelfs degene met de hoogste finish wint een prijs.  

Kortom, wil jij kennis maken met café het Steegje? En ben jij een liefhebber van darten en  toe aan een gezellige middag? Kom dan zondag 20 oktober vooral langs.