Ouder en Kind Festival

Zondag 14 juli wordt het Ouder en Kind Festival georganiseerd. Dit wordt alweer de derde editie. De relatie tussen ouder en kind wordt met dit festival centraal gesteld.


Ook worden er bekende Almeerders geinterviewd over hun favoriete moment met hun kind. Het festival is totaal niet commercieel, het is namelijk gratis. Net als de activiteiten, of er wordt een kleine vergoeding gevraagd. 


Het doel van dit festival is om meer tijd met je kind door te brengen. Meer quality tijd bijvoorbeeld. Er zijn verschillende thema's zoals spel, kunst, gezond leven en eten, natuur en nog veel meer. Het vindt plaats op het Arnhemplein in Stedenwijk. 


Wanneer je wilt meehelpen met het festival of bij een activiteit, kan je mailen naar vesnadragojevic@good4good.nl.


Onze Ambassadeurs