Lancering vijfde editie van de Main Energie Business Challenge

Geschreven door Redactie

Sinds 2016 organiseert een groep Almeerse ondernemers de Main Energie Business Challenge waarbij samen met ondernemers van binnen en buiten Almere geld wordt ingezameld voor een goed doel. De eerste vier edities waren al bijzonder succesvol. Het eerste jaar werd er al meer dan € 54.000,00 opgehaald en de jaren daarna groeide het resultaat naar zo’n € 80.000,00 per jaar.

In 2020 vindt alweer de vijfde editie plaats en dat wordt natuurlijk een extra bijzondere editie. De lancering hiervoor wordt gehouden op donderdag 7 november 2019 bij Partycentrum Spotlight in Almere Stad. De eigenaren van Partycentrum Spotlight zijn al vanaf het begin zeer enthousiaste en betrokken deelnemers en stellen dit jaar belangeloos hun locatie beschikbaar om deze feestelijke editie bekend te maken aan iedereen die hier bij zou willen zijn. 

Tijdens deze lancering worden de spelregels, de bestemming, het gekozen goede doel bekend gemaakt en blikken we natuurlijk ook even terug naar de vorige editie.


‘Help ons Helpen’ en maak van de Main Energie Business Challenge 2020, samen met ons, een onvergetelijke herinnering!


Check hun facebookpagina: Main Energie Business Challenge voor meer details.


Lancering vijfde editie van de Main Energie Business Challenge.

Business Challenge Almere organiseert alweer de vijfde editie van de Main Energie Business Challenge. Vele van jullie hebben al één of meerdere editie(s) meegemaakt en genoten van de grote successen en het plezier dat we samen gemaakt hebben. 

Op donderdag 7 november zal de lancering van deze extra feestelijke editie plaatsvinden bij Partycentrum Spotlight aan de Amsterdamweg 1 in Almere Stad. De eigenaren van Partycentrum Spotlight, Robin en Mike Irik zijn al vanaf het begin zeer enthousiaste en betrokken deelnemers en stellen dit jaar belangeloos hun locatie beschikbaar om deze feestelijke editie bekend te maken aan iedereen die hier bij zou willen zijn. 

Tijdens deze lancering wordt de nieuwe website gepresenteerd en worden de spelregels, de bestemming, het gekozen goede doel bekend gemaakt en blikken we natuurlijk ook even terug naar de vorige editie. Ook is het mogelijk om vanaf dat moment je team in te schrijven. 


Het programma is als volgt:

17.30 uur inloop gasten

18.00 uur start presentatie

19.00 uur einde presentatie, start walking diner

20.30 uur of later einde bijeenkomst


Wil je aanwezig zijn bij deze lancering meld je dan aan via aanmelden@businesschallenge.eu of stuur een app naar Ruud Schönhage 0622757726

De presentatie is kosteloos, de drankjes zijn voor eigen rekening. Patrycentrum Spotlight stelt een heerlijk Walking Diner samen. De kosten hiervoor zijn € 15,00 per persoon. Wil je hier gebruik van maken geef dat dan aan bij je aanmelding.

‘Help ons Helpen’ en maak van de Main Energie Business Challenge 2020, samen met ons, een onvergetelijke herinnering!

Onze krant nog niet ontvangen?