Kom jij komende zaterdag nachtklimmen bij Fun Forest?

Geschreven door Redactie

Nachtklimmen is een evenement wat maar één keer per jaar voorkomt, dus koop snel je tickets en zorg dat jij erbij bent! Tijdens de Nacht van de Nacht klim je in het donker van boom naar boom door ons park.

Je kan beginnen met klimmen om 19:00, 19:30 en 20:00. We zijn tot 23:00 open. Voor het Nachtklimmen betaal je de normale prijs van een klimkaart.


Ben jij langer dan 130 centimeter? Dan mag je meedoen met zowel het Nacht- als Halloweenklimmen. We hebben geen leeftijdsgrens, omdat we ervan uit gaan dat je zelf heel goed weet wat jij wel en niet durft. Voor kinderen onder de 12 jaar verwachten we wel dat er altijd een volwassene in de buurt is, zo'n avond in het bos kan namelijk best spannend worden!

Onze Ambassadeurs