Doe jij mee met het Almeers Dictee?

Geschreven door Redactie

Ken jij alle geheimen in de Nederlandse taal? Beheers je alle spellingsregels die er zijn? Of vind je sommige woorden toch nog erg lastig? Test je Nederlandse spelling en doe mee aan het Almeers Dictee!

Maandag 5 november 2018 wordt de veertiende keer het Almeers Dictee gehouden. Dit keer is het in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Inloop start om 19:30uur en het begint om 20:00uur. Ben jij er ben?

 

Meedoen? Meld je aan voor 28 oktober.

Je kunt je individueel aanmelden of je bij een ander team aansluiten voor het dictee. Een team bestaat uit maximaal vier deelnemers. Bij ziekte/afwezigheid van een teamlid dient het team zelf voor vervanging te zorgen. Deelname aan het dictee is geheel gratis en voor iedereen toegankelijk mits je in Almere woont of werkt.

Aanmelden kan vanaf 16 jaar en gaat digitaal, onder vermelding van je naam, adres, woonplaats, leeftijd en e-mailadres. Meld je aan via: almeersdictee@denieuwebibliotheek.nl