Tips voor eenzaamheid en Almere

Geschreven door Lindy van Dijk

Afgelopen week stond het onderwerp "Eenzaamheid' in de schijnwerpers op televisie, waarin duidelijk werd hoe erg een mens kan lijden onder eenzaamheid.

Er werden in de uitzending van omroep Max ook een aantal tips gegeven om eenzaamheid te verminderen. Maar wat moet je nou met zo'n tip als, ga eens naar een buurthuis of sluit je aan bij een vereniging. Daarom is er een pagina gemaakt voor Almere om hier handen en voeten aan te geven.

Een pagina op SeniorenWegwijzer Almere over eenzaamheid, maar tegelijkertijd ook weer niet. Want juist op deze pagina zijn de tips tegen eenzaamheid uitgewerkt en kunt u concreet zien hoe u in Almere uw eenzaamheid kunt verminderen door een stap te doen. Alleen die stap nemen, dat moet u zelf doen!

Heeft u tips voor Almeerse senioren om eenzaamheid te verminderen? Vul dan vooral het tipformulier in op www.seniorenwegwijzeralmere.nl

Onze Ambassadeurs