Gezamenlijk optreden met drie Almeerse koren in Goede Rede, Almere-Haven op zaterdag 9 november

Geschreven door Redactie

Voor alle drie de koren: Projectkoor Almere (PKA), Almere-Poort Koor (APK) en Pop- en musicalkoor ‘The Starlights’ is er één dirigent. 

Wekelijks en afzonderlijk van elkaar repeteren deze drie koren.

Elk staat onder leiding van dirigent Peter Rigter. Vandaar het idee om een keer een gezamenlijke zanguitvoering te geven, waarbij ieder koor zijn eigen repertoire zingt. Ter afsluiting zal gezamenlijk worden gezongen. Peter Rigter is als dirigent de verbindende factor tussen deze drie koren. 

Projectkoor Almere (PKA) is een zogenaamd ‘klassiek dameskoor’ (in Almere-Buiten), het Almere-Poort Koor (APK) bestaat ruim één jaar en zingt zowel evergreens uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 als pop en modern, en ‘The Starlights’ (in Almere-Buiten) is een pop- en musicalkoor, dat ruim 25 jaar bestaat. 

Op zaterdagmiddag 9 november rond 14:00 zal dit gezamenlijk optreden plaatsvinden, in Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere-Haven. 

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via thestarlights@hotmail.nl en via de koren zelf. De kosten hiervoor zijn € 7,50. Kom kijken, luisteren en genieten!