Kidsclub Awayday: Samen met Ally naar Leeuwarden!

Geschreven door Redactie

‘De Eigenwijsjes’ trekken er aanstaande zondag weer op uit.

Dan staat namelijk een speciale Kidsclub Awayday op het programma.

Reis samen met Ally af naar Leeuwarden voor het duel met SC Cambuur en beleef een bijzondere voetbalmiddag. Voor leden van de Kidsclub is deze activiteit volledig gratis! 

De wedstrijd tegen Cambuur begint zondag om 16.45 uur. Voor de ‘Eigenwijsjes’ gaat er een speciale Kidsclub-bus rijden richting Leeuwarden. Het lijkt wel een schoolreisje! Deze bus vertrekt om 14.30 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 14.15 uur. Uiteraard is Ally van de partij om de stemming er alvast in te brengen. En dan is het tijd om koers te zetten richting Camigo, de goede vriend van Ally. Waar onze clubmascotte vorig jaar in verschillende challenges overigens glansrijk van won. 

Voor de ‘Eigenwijsjes’ is er op bezoek bij Cambuur een speciale plek gereserveerd in het familievak. Samen juichen jullie Almere City FC naar de overwinning. Althans, dat is het plan! Vanuit de club gaan er drie begeleiders mee om de dag soepeltjes te laten verlopen. Uiteraard zijn ouders/verzorgers ook van harte welkom tijdens deze gedenkwaardige dag. Zij betalen € 25,00 voor een wedstrijdticket inclusief busreis. Voor de Kidsclubleden is de activiteit vanzelfsprekend gratis. 

Reis jij mee met Ally? Jezelf aanmelden kan door een mail met je gegevens te sturen naar kidsclub@almerecity.nl! 

Lid worden van de Kidsclub  

Ken jij kleine koters die een lidmaatschap van onze Kidsclub niet misstaat? Lid word je automatisch door een Junior Fancard te bestellen voor 15 euro via tickets.almerecity.nl! De afgelopen weken maakten we met z’n allen mooie momenten mee. Van springen bij Jumping Jack, tot een gekke spelers line-up tijdens Halloween. En het seizoen staat nog bomvol met andere activiteiten! 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Onze Ambassadeurs