Vlogger Kaj Gorgels komt naar KAF!

Geschreven door Redactie

Met meer dan 100.000 volgers op YouTube, is Kaj Gorgels toch wel een van dé online sensaties in Nederland. 

Hij wist de Nederlandse social media over te nemen met zijn sketches en in rap tempo werd Kaj’s Typetjes een fenomeen. Dat hij offline net zo lekker scoort, bewees hij tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson 2017. Waar hij de finale haalde. Deze succesvolle vlogger komt op 16 mei 2019 met zijn eerste onemanshow naar KAF en de kaartverkoop is gestart!

Over de show ‘Effe relativeren’


Nu zien we Kaj geregeld van zowel het computerscherm, als van de televisie afspatten als presentator.. En dat is nog niet genoeg. Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige ‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze ‘jongvolwassenen’ die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen?

Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. ‘Ingewikkelde levensvragen’ die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.