Begin de herfstvakantie samen met Ally bij Jumping Jack!

Geschreven door Redactie

Ally de Aap nodigt alle ‘Eigenwijsjes’ uit om op maandag 21 oktober samen met hem een te gekke middag te beleven bij Jumping Jack!

Leef je uit op 2400 vierkante meter aan trampolines in dé urban trampolinehal van Almere. De ideale manier om de herfstvakantie op een gave manier te beginnen! 

De uitschakeling in de play-offs tegen SC Cambuur deed Ally de Aap afgelopen mei heel veel pijn. Gelukkig was Jack er om hem te troosten. Jack is de mascotte van Jumping Jack en dus bracht het duo een bezoek aan de trampolinehal in Almere Stad. Ze beleefden een enerverende middag en dat beviel Ally zo goed dat hij nu al zijn vrienden wil uitnodigen om ook te komen ‘springen’. 

Ben jij lid van Kidsclub De Eigenwijsjes? Houd maandagmiddag 21 oktober dan vrij in je agenda. Van 16.00 uur tot 17.00 uur gaan we dan namelijk met z’n allen naar Jumping Jack. Dat wordt een uur lang lol maken met leeftijdsgenootjes en natuurlijk Ally zelf. Je kunt je opgeven door een mail met je gegevens te sturen naar kidsclub@almerecity.nl. Deze activiteit, inclusief een drankje, is als Kidsclublid uiteraard gratis! 

Nog geen Kidsclublid? Schrijf je in! 

Heb jij ook zin om mee te gaan naar Jumping Jack, maar ben je nog geen lid van onze Kidsclub. Schrijf je dan nu in voor slechts € 15,00 per seizoen! Je mag dan gratis naar alle thuiswedstrijden van Almere City FC in competitieverband én je kunt deelnemen aan de vele activiteiten. Voor meer informatie over Kidsclub De Eigenwijsjes en inschrijven klik je hier

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.