Partij voor de Dieren vragen over nieuw festival in Almere

Geschreven door Redactie

8 juni is het zo ver, dan wordt het New Grounds Festival gehouden op het eiland Utopia op het Floriadeterrein. 


Het vindt plaats op de datum waar voorheen het Grow-festival werd gehouden. Het Grow festival wordt niet meer gehouden. 


Degene die niet enthousiast zijn over het New Grounds Festival is de Partij voor de Dieren. Zij vragen zich af of er nog bezwaar getekend kan worden, in verband met dieren die in het gebied leven en geluid-en-afvaloverlast. Ook wil de partij weten op welke manier de vergunningen verkregen zijn. 

Niet alleen de Partij voor de Dieren heeft vragen, ook de Fractie Buyatui. Zij hebben voornamelijk vragen over het verdwijnen van het Grow festival. Het Grow Festival had een duidelijke band met de Floriade, en dit festival niet heel erg, vindt de Fractie. 


Onze Ambassadeurs