Ruben Anthony in concert op Floriade

Het laatste weekend van de Floriade wordt in stijl ingeluid door Ruben Anthony. Samen met een live band geeft hij een spetterend concert, daar wil je toch bij zijn?

Gedurende de Floriade hebben al diverse artiesten opgetreden op de schitterende podia van het terrein. Komende vrijdag is het de beurt aan Ruben. Het concert begint om 17.00 en Ruben neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis. Nummers van zijn laatste album (Future Paradox) zullen worden afgewisseld met andere liedjes uit zijn repertoire. Zoals vaker heeft Ruben "special guests" die hem vergezellen, deze keer zal de Almeerse Lynn Russenaars Ruben bijstaan bij een aantal nummers.

Maak kans op gratis (Floriade)kaarten bij ONS

Ruben geeft gratis 5 x 2 kaarten weg voor mensen die graag aanwezig willen zijn bij het concert! Wil jij kans maken op de kaarten? Stuur dan een mail naar redactie@onsalmere.nl o.v.v. 'winactie Ruben Anthony'. Donderdagochtend worden de winnaars getrokken en op de hoogte gesteld. 

Inwoners van Flevoland voor 5 euro naar de Floriade

Kom een allerlaatste keer genieten van tuinen vol inspiratie en innovatie. Voor een bezoek op 3 t/m 8 oktober zijn entreetickets voor alle inwoners van Flevoland slechts 5 euro en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree.

Ga naar: https://floriade.com/nl/prijsinformatie/flevoland/ om je kaarten te bestellen.


Onze Ambassadeurs