Almere Buiten fleurt op door community kunstwerk van gerecyclede vlaggen

Om het winkelcentrum van Almere Buiten wat op te fleuren tijdens Corona-tijden hebben verschillende winkeliersverenigingen bedacht om een groot community kunstwerk te maken van gerecyclede vlaggen. 

Begin juni kregen bewoners rondom het winkelcentrum van Almere Buiten een brief in de brievenbus met daarbij een gerecycled stuk stof. De bedoeling was om een grote vlaggenlijn te maken, waar bewoners hun boodschap op kwijt konden. Dit mocht van alles zijn, bijvoorbeeld een wens, een bijzondere quote, een mooie tekening, of iets anders waar mensen vrolijk van zouden worden. 

De vlaggen konden tot 1 juli worden ingeleverd. Uiteindelijk zijn er dankzij vele bewoners, scholen, ouderen, knutselclubs en kinderdagverblijven in totaal 350 vlaggen ingeleverd. De vrolijke vlaggenlijn is vanaf nu te bewonderen in het centrum van Almere Buiten! 

Onze Ambassadeurs