Vandaag is het national pancake day!

Geschreven door Redactie

Nationale Pancakeday op 26 september zorgt voor een grote stapel stroperige goedheid om te vieren! Dek de tafel. Meng het beslag. Verwarm de grillplaat. Want de boter is klaar om te smelten!

Dit ontbijtproduct is meer dan 30.000 jaar oud. In feite is het misschien wel het oudste ontbijtvoedsel in de geschiedenis.

Het werd een traditioneel onderdeel van Vette Dinsdag (Vette Dinsdag) vieringen wanneer feestvierders feestvierden voordat ze vastten. Dat doen ze nog steeds! De dunne cakes kunnen worden uitgerold en gevuld met fruit en andere vullingen. Meestal zijn ze echter gestapeld en besprenkeld met gearomatiseerde siroop.

Voeg ook fruit, noten of slagroom toe. Hoewel ze meestal als ontbijtproduct worden geserveerd, vormen pancakes samen met spek, ham, aardappelpartjes en andere ochtendaanbiedingen ook een heerlijk avondmaal. Het ontbijt voor het avondeten is in veel huizen een leuke afwisseling.

Er zijn zoveel manieren om van pancakes te genieten! Of je nu naar je favoriete ontbijttent gaat of ze thuis maakt, zorg ervoor dat je je favoriete siropen en toppings toevoegt.

Gebruik #NationalPancakeDay om op sociale media te posten.
Onze Ambassadeurs