Paul Parkcafe improviseert tijdens coronacrisis

In deze aparte tijden tijdens de coronacrisis is het veel improviseren voor de restaurants en andere horecagelegenheden.

Ook voor Paul Parkcafe aan het Rio de Janeiroplein zijn er dingen verandert.


“Van de een op de andere dag moesten we dicht dat deed ontzettend veel pijn. Nu kunnen mensen gelukkig weer bij ons afhalen of een ontbijtje tijdens het weekeinde bestellen. Dat was wel even wennen, want normaal gesproken komen de klanten gezellig langs. Het is in ieder geval beter dan niks doen, want hiervoor hebben we zes weken stil gezeten”, vertelt Paul Homan, eigenaar van het restaurant.  


Paul Parkcafe had gewijzigde openingstijden en er was iedere dag een ander beperkt menu dan gewoonlijk. Gelukkig mogen de terrassen weer open sinds 1 juni, vind ook Homan: “Daar zijn we ontzettend blij mee. Binnen mogen er maximaal 30 mensen zijn, dit is normaal 45. Dit verschil is niet immens groot en is voor ons dus al een stap in de gewenste richting.”