Salders Doet! Arbeidsmatige Dagbesteding bij jongeren met een beperking

Geschreven door Redactie

Zorgen moet je doen, niet maken. 

Salders Doet! zorgt voor arbeidsmatige dagbesteding onder jongeren met een beperking.

Het bedrijf zorgt ervoor dat de jongeren opgroeien in een maatschappij waarbij ze niet als nummer worden behandeld. De jongeren draaien voor de volle 100% mee op de werkvloer en worden opgeleid om door te stromen naar het ‘normale’ werkleven. Salders Doet! biedt de jongeren de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, het behalen van een rijbewijs en het geven van begeleiding bij zelfstandig wonen, school en studie.  

"Met onze dagbesteding bieden wij een plek aan jongeren en jongvolwassenen die geen baan hebben en/of niet (meer) naar school gaan en die op zoek zijn naar een veilige plek waar ze ervaringen op kunnen doen t.a.v. leren en werken. Met Salders Doet! willen wij met onze dagbesteding een zinvolle, actieve en creatieve dagbesteding bieden. Elk traject wat wij starten is op maat gemaakt en bestaat uit zowel zorg-, als onderwijs – en leer-, en werkplekken. Ons doel? De jongeren, indien mogelijk, weer te laten terugstromen naar het onderwijs of aan een passende arbeidsplek te kunnen helpen!”  

Veel jongeren kunnen al mooie succesverhalen vertellen en zijn sinds de komst van Salders Doet! ontzettend gegroeid en zelfstandig geld gaan verdienen en wonen. Bij Salders Doet! wordt er verder gekeken dan een enkel persoon. Persoonlijke aandacht en groei staat hoog in het vaandel.  

Naast de dagbesteding hebben zij met grote regelmaat huurwoningen beschikbaar voor jongvolwassenen met een beperking. Meer informatie over deze woningen en over activiteiten van Salders Doet! vind je op www.saldersdoet.nl 

 


Onze Ambassadeurs