Ook uitwedstrijden december in verkoop

Geschreven door Redactie

Er zijn opnieuw twee fraaie uitwedstrijden in de verkoop. In december reist Almere City FC naar het pittoreske sportpark Zoudenbalch in Utrecht voor het maandagavondtreffen met Jong FC Utrecht.

Op 13 december krijgt Almere City FC het Nijmeegse N.E.C. in de ‘Bloedkuul’ voor de kiezen. De verkoop van de wedstrijden sluit op wedstrijddag om 16:00 uur. 

Almere City FC speelt op maandag 2 december om 20:00 de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Vorig seizoen eindigde dat duel in een 0-2 overwinning voor de Flevolanders. Mede door die overwinning pakte City de vierde periode. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Het duel is met vrij vervoer te bereiken. Als je deze wedstrijd wil bezoeken moet je er snel bij zijn, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het sportpark. De prijs voor dit duel is €5,50 (vrij vervoer) of 17,50 euro (bus). Het biljet kun je bij het bezoekersvak omwisselen. 

De bus vertrekt op 2 december om 18:30 uur bij het stadion. Instappen kun je vanaf 18.15 uur. 

Bezoek aan ‘De Bloedkuul’ 

Op vrijdag 13 december speelt Almere City FC het uitduel tegen NEC Nijmegen. De ploeg van trainer Robert Molenaar hoopt in Stadion De Goffert op drie punten. Steun onze mannen op weg naar de overwinning! Dat is hard nodig, want vorig seizoen gingen de Almeerders hard onderuit in Gelderland. 

Supporters kunnen deze wedstrijd bezoeken met de auto- of met de buscombi. Mensen die met de auto gaan betalen €10,50, voor de buscombi betaal je €18,50. Je kunt het biljet omwisselen bij het bezoekers vak. 

De bus vertrekt 13 december om 17:45 uur bij het stadion. Instappen kun je vanaf 17:30 uur. 

Tickets voor beide duels bestel je via de ticketwebsite

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs