Kom zondag naar het najaarsconcert Operakoor Almere

Geschreven door Redactie

Op zondag 17 november geeft Operakoor Almere een Frans-Italiaans najaarsconcert waarmee het publiek getrakteerd wordt op oorstrelende operaklassiers.   

 

Tijdens dit concert zullen veel bekende koren en solo’s klinken uit o.a. de opera’s Cavalleria Rusticana, La Forza del Destino, Carmen, Romeo&Juliette en meer.

De stukken worden aan de vleugel begeleid door de talentvolle 21 jarige Almeerse pianist Matthijs Jongen. De presentatie is in handen van Nusch Freijer en het geheel staat al ruim zeven jaar onder gepassioneerde leiding van dirigent Rutger van Leyden. 

 

Het wordt een fraaie combinatie van Frans en Italiaans repertoire, waarbij Operakoor Almere de passie en warmte van het zonnige zuiden in de muziek zal laten doorklinken. Eerder dit jaar schitterde het koor in de halve finale van het TV programma Holland’s Got Talent, waar zij met mooi jurycommentaar ware ambassadeurs voor Almere waren. 

 

Nieuwsgierig of opera zingen ook iets voor jou is? Dan ben je iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur vrijblijvend welkom bij de repetities in gebouw Forum te Almere Buiten. Leeftijd is niet belangrijk, passie voor (opera)muziek én plezier in zingen wel. 

 

Het concert vindt plaats in ’t Klankbord aan de Pianoweg 117 achter het Station Almere Muziekwijk. Aanvang 14:30 uur. Kaarten €15,- (incl. 1 consumptie) zijn te reserveren via 06-53761942, email operakooralmere@hotmail.nl  of voor aanvang te koop bij de entree.  

Meer informatie?  www.operakooralmere.nl  of  www.facebook.com/OperaKoor-Almere 

 


Onze Ambassadeurs