Office Centre Almere onder dak bij Business Club (Almere city

Geschreven door Redactie

Office Centre Almere is onlangs een éénjarig partnership aangegaan met Almere City FC.

Directeur Romeo Lemmert is blij dat hij een bijdrage kan leveren aan de groei van City. 

Office Centre heeft zich de afgelopen jaren bij verschillende BVO’s gevestigd en nu dus ook bij Almere City FC. De all-in-one solution voor de zakelijk markt wil zich graag richten op lokaal ondernemen en daarbij sportief aanhaken bij clubs als City. ,,Almere City FC is een club die up-and-coming is en graag de stap wil maken naar de Eredivisie. Dat ambitieuze is iets dat bij ons past’’, zegt Lemmert. ,,Wij staan voor inzet en oplossing en willen de club graag helpen om de stap naar het hoogste niveau in Nederland te realiseren. Het promoveren naar de hoogste divisie is niet alleen belangrijk voor de club, maar ook voor de provincie.” 

Lemmert wil niet alleen een bijdrage leveren aan het sportieve deel, maar ook aan de businessactiviteiten. ,,In de businessclub willen wij graag onze naam verankeren en in contact komen met de andere ondernemers in deze regio. Samen met de andere businessleden willen we kijken naar samenwerkingen om zo tot nieuwe oplossingen te komen.” 

Over Office Centre Almere 

Office Centre Almere is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen voor alle ondernemers in Nederland: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops en papierversnipperaars. Ook kunnen ondernemers terecht bij de print- en marketingshop en is er een ruim assortiment aan frankeer- en verzendoplossingen. Voor computerhulp en andere technische ondersteuning staan Easytech-medewerkers klaar om ondernemers op weg te helpen. En dat alles onder één dak. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze krant nog niet ontvangen?