Ervaar de magische kerstsfeer in de Regenboogbuurt

Geschreven door Redactie

Vanaf 7 december vindt er iedere avond een lichtshow plaats aan het Mintplantsoen, waarbij je op magische wijze kunt genieten van de kerstmuziek en “echte” sneeuw! 

 

Marco Spelde is de bewoner van het Mintplantsoen 30 en heeft de show bedacht en gerealiseerd.

Zijn inspiratie heeft hij opgedaan in Amerika, waar de woningen volledig in Kerstsfeer worden omgetoverd in de laatste maand van het jaar. Mensen gaan daar een rondje door de buurt om overal te genieten van de magische sfeer die de huiseigenaren hebben gecreëerd. Deze sfeer en saamhorigheid wilde Marco ook naar Nederland halen, gewoon in ons Almere! 

Van 7 december t/m 31 december vinden er dagelijks twee lichtshows plaats, om 19.00 en om 20.00. In de voortuin staat een grote kerstboom en verschillende lichtelementen die een magische beleving creëren. In totaal zijn er ruim 1200 lampjes die diverse scenes projecteren.  De show wordt begeleid door mooie kerstmuziek waardoor je je zelfs een beetje in Disneyland waant. Zeker tijdens de momenten dat er zelfs echte sneeuw uit de lucht komt vallen! 

Kom jij ook een keertje kijken naar deze mooie lichtshow in de Regenboogbuurt van ons Almere? De gehele show is gewoon openbaar, dus ga kijken wanneer het jou uitkomt. Je hebt ruim 3 weken de tijd, dus dat moet lukken! 

Mintplantsoen 30 – Regenboogbuurt – Facebook.com/rainbowlightsholland/  


Onze Ambassadeurs