Paviljoen de Oostvaarders uit Almere wordt erkend horeca leerbedrijf

Geschreven door Redactie

Paviljoen de Oostvaarders, het nieuwe restaurant aan de Oostvaardersplassen Almere, is erkend leerbedrijf geworden.

Met veel passie zullen zij leerlingen en stagiaires voor de horeca gaan opleiden en klaarstomen voor een mooie carriere in de horeca.   

 Paviljoen de Oostvaarders heeft leerplaatsen beschikbaar voor een gastheer-/gastvrouw niveau 2 of een 1e medewerker Fastservice niveau 3. Eigenaar Arlo Vlaar roept aanstormend horecatalent uit Almere op om vooral kennis te komen maken. “Als inspirerende en gastvrije dagzaak op de mooiste plek van Almere kunnen wij studenten een goede basis geven van hun horeca carriere.   We komen graag in contact met zowel de leerbedrijven waaronder het ROC van Flevoland als MBO-studenten die op zoek zijn naar een leuke stageplek.”   

Horeca in de natuur 

Paviljoen de Oostvaarders richt zich als nieuw en kleinschalig restaurant op bezoekers van het Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders en het mooie natuurgebied, de Oostvaardersplassen Almere. Ook zakelijke en particuliere groepen zijn welkom in een van de twee vergaderruimtes of het restaurant voor het vieren van een familiedag, high tea’s, het organiseren van zakelijke bijeenkomsten of groepsdiners. Uniek is het weidse uitzicht vanuit het restaurant op dit schitterende moerasgebied tussen Almere en Lelystad. Paviljoen de Oostvaarders is dagelijks geopend van 10 tot 17 uur. 

Groen, gezond en duurzaam  

Bij Paviljoen de Oostvaarders geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam! 

Interesse? 

Kijk voor meer informatie op www.stagemarkt.nl. Studenten kunnen zich aanmelden door een mail met CV te sturen naar info@paviljoendeoostvaarders.nl.