Spelers Almere City FC beuren jonge patiënten Flevoziekenhuis op

Geschreven door Redactie

Vanuit het maatschappelijk programma Almere & the City bezochten James Efmorfidis, aanvoerder Damon Mirani en mascotte Ally de Aap afgelopen dinsdagmiddag het Flevoziekenhuis.

Deze middag werd georganiseerd om kinderen een leuke middag te bezorgen tijdens een moeilijke periode. 

Vanuit Almere voor Almere en de aangesloten businessclub SENS Online Marketing is dit prachtige initiatief bedacht. Daarnaast stelde speelgoedleverancier Edohm BV cadeaus samen, zodat de kinderen konden worden voorzien van mooie kerstgeschenken. Ook bracht Almere City FC eigen cadeaus mee die werden overhandigd door Ally de Aap.

(verhaal gaat door na het filmpje)


Het doel van het bezoek was om de kinderen een lach te bezorgen. Ondanks de moeilijke tijd waarin ze momenteel zitten hebben ze genoten van het bezoek. Zo hebben de kinderen veel gelachen met de spelers en de mascotte en hebben ze de situatie even kunnen vergeten. 

Al met al was het een enorm geslaagde middag. ,,Natuurlijk ben ik blij dat ik de kinderen een fijne middag heb kunnen bezorgen’’ zegt Mirani. ,,Ondanks de goede verzorging van het ziekenhuis hoop je dat kinderen hier niet hoeven te zijn en lekker buiten kunnen spelen met leeftijdsgenoten.’’

Foto: Almere City FC PR

Onze Ambassadeurs