Kerst bingo in Café Fiesta

Geschreven door Redactie

Kom morgen naar café Fiesta voor een Kerst bingo. 

Op zondag 22 december kun je tijdens deze bingo mooie prijzen winnen.

Naast de normale rondes is er ook een superronde. Tussen de rondes door worden er hapjes geserveerd. Deze Kerst bingo staat vooral in het teken van gezelligheid. De bingo begint om 14:00 uur, maar het café is vanaf 13:00 uur open. Het café raadt aan om op tijd te komen, zodat je de beste plekken hebt.  

Café Fiesta is een Almeers café dat gevestigd is in Waterwijk en waar een Amsterdamse sfeer hangt. In dit café maakt het niet uit wie je bent en kun je gewoon lekker jezelf zijn. Ook zijn er regelmatig thema-avonden. Kom dus ook gewoon langs buiten de bingoavond om en geniet van een gezellige avond.  Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?