Treasure in Almere Haven

Geschreven door Redactie

Ben jij opzoek naar een restaurant in Almere Haven waar je heerlijk Aziatisch eten kunt afhalen? Dan zit je bij Treasure in Almere Haven goed.

Zij bieden je een uitgebreid menu met Aziatisch eten aan waar je uit kunt kiezen. De recensies liegen er niet om, want op de website is te lezen dat elke klant hier met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Ze hebben tijdens de kerst een leuke actie voor je klaar staan: een kerstmenu door hun chef voorbereid! Je hebt de keuze tussen een feestelijke sushi plateau of een Aziatische gourmetschotel.

De feestelijke sushi plateau is alleen te bestellen voor 24, 25 en 26 december. De gourmetschotels zijn elke dag in de kerstvakantie te verkrijgen tot en met 2 Januari 2021 (wel een dag van tevoren bestellen). Meer informatie? Bel dan naar (036) 531 7580.


Onze krant nog niet ontvangen?